Gepubliceerd op 09 nov 2023

Masterclass: Medewerkersparticipaties | De Disfunctionerende Medewerker

Masterclass in samenwerking met Vermetten Accountants

Vermetten Academy
Datum: Donderdag 23 november 2023
Locatie: Kasteel Maurick (Maurick 3, 5261 NA, Vught)

Datum: Dinsdag 28 november 2023
Locatie: Golfclub Bergvliet (Salesdreef 2, 4904 SW, Oosterhout)

Programma
07.30 uur | Ontvangst met ontbijt
08.00 uur | Aanvang Masterclass
10.00 uur | Einde bijeenkomst

Wat komt er zoal aan bod?

Voor deze editie hebben we twee onderwerpen gekozen, waarvan wij constateren dat deze actueel zijn bij onze relaties:

1. Medewerkersparticipatie

Medewerkersparticipaties zijn hét instrument om personeel te belonen, voor langere tijd te binden en om eigenaarschap te creëren. Tijdens de masterclass gaan we in op de breedte van medewerkersparticipatie plannen, van arbeidsvoorwaardelijke bonusregelingen tot het toekennen van (certificaten) van aandelen.

2. Wat te doen bij disfunctioneren of een conflict?

Aan bod komen het opbouwen van een dossier, het opstellen van een (juridisch) verbeterplan, functie elders (outplacement) en ontslagroutes.

Deze en andere vraagstukken komen aan bod. Meer dan voldoende nieuws dus over de ontwikkelingen in het arbeidsrecht, waarover wij u graag informeren. Tijdens de masterclass zal er voldoende ruimte zijn om vragen te stellen aan de aanwezige specialisten Frans Heeren (fiscaal adviseur), Jurriën Laros (advocaat), Marieke van Gelder (advocaat en ondernemer) en Daniel Alfrink (HR directeur en adviseur).

 

Als u zich opgeeft voor deze Masterclass worden uw gegevens -voor organisatorische doeleinden- gedeeld met onze medeorganisator Vermetten Accountants. Meer informatie over de wijze waarop zij met uw persoonsgegevens omgaat leest u in hun privacyverklaring, te vinden via www.vdt-advocaten.nl/privacyverklaring

Jurriën Laros