Update 20 jun 2024

Mosselen, Borrels en gezelligheid. Een terugblik op de Mosselborrel 2024!

Op dinsdag 6 juni vond de langverwachte Mosselborrel plaats! Met 250 enthousiaste ondernemers, 9000 verrukkelijke mosselen en perfect borrelweer hadden we alle elementen voor een fantastische avond.

Wat was de sleutel tot dit succes? De aanwezigheid van boeiende en inspirerende mensen die met hun verhalen en energie de avond onvergetelijk maakten. De foto’s hieronder bieden een prachtige indruk van de geweldige sfeer en het plezier dat we samen hebben gedeeld.

Onze oprechte dank gaat uit naar onze fantastische leveranciers. Zonder jullie toewijding en kwaliteit hadden we dit evenement niet kunnen verwezenlijken. Dank jullie wel!

We willen ook iedereen bedanken die aanwezig was en deze avond tot een groot succes heeft gemaakt. Dankzij jullie was het een avond om nooit te vergeten. We kijken nu al uit naar de volgende editie!

Bekijk de foto’s om nog even na te genieten van deze fantastische avond en laat je inspireren voor de volgende Mosselborrel!

Mosselen
0
voor de borrel
0 +
Lokale ondernemers
0 +

Alle mensen op de foto hebben vooraf expliciet toestemming gegeven voor het gebruik van het beeldmateriaal op website en sociale media.

Toby Brokken