Brigitte
Raaimakers

Office manager

"Hoogstpersoonlijk en integer"

Team VDT

Waar is zij het beste in?

Brigitte is onze¬†jongste¬†officemanager .ūüėČ Zij¬†werkt voor VDT sinds¬†het prille begin. Ze¬†heeft¬†onze club in alle levensfases meegemaakt.¬†En¬†ze heeft aan iedere stap¬†mee gebouwd.¬†Van¬†typemachines¬†en¬†faxapparaten¬†tot¬†VoIP en glasvezel.¬†En dat doet ze dus nog steeds.

Brigitte is van de ‚Äúouwe school‚ÄĚ, maar bepaald niet van gisteren. Zij liep op kop bij de verandering naar het nieuwe VDT die in 2017 is ingezet. Ze organiseerde menige inspiratiedag en ze enthousiasmeert nieuwkomers. En als kers op de taart liep ze op kop bij de meest recente stap in de transformatie: de verhuizing naar ons nieuwe pand in 2020.

Menig VDT’er vertrouwde Brigitte door de jaren heen zijn of haar lief en leed toe. Zo denkt, leeft en regelt Brigitte met al haar collega’s mee. Hoogstpersoonlijk en integer. Daarom is zij vertrouwenspersoon, officieel en officieus. Brigittes deur staat voor iedereen open en ieders verhaal is bij haar veilig.

Ondertussen verzorgt Brigitte ook nog eens de financi√ęle administratie en personeelszaken. Ze is altijd de eerste om een jarige job op kleurrijke wijze te feliciteren in onze VDT-appgroep.

Hoe weet zij dat allemaal?

Brigitte werkt al meer dan 25 jaar bij VDT en nog veel langer in de advocatuur. Als juridisch secretaresse, officemanager, directiesecretaresse, vertrouwenspersoon, hoofd administratie, personeelszaken. Wat weet Brigitte eigenlijk niet?

Wat valt er nog meer te vertellen?

Brigitte heeft vier kinderen, waaronder Martin, haar man. Die kan niet zo goed tegen bier. Daarvan gaat hij fietsen van VDT-collega’s in bomen hangen en dat is vervelend, want Martin is nogal lang. Anyway, terug naar Brigitte. Haar kinderen wonen inmiddels allemaal op zichzelf, maar naast een borrel of etentje weten ze hun ouders ook snel te vinden voor verhuizingen en/of klussen. Ze krijgen er steeds meer routine in.

0135440400

brigitte.raaimakers@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht