Christine Govers

Koningin klantcontact

”Tot in de puntjes, op de i”

Team VDT

Waar is zij het beste in?

Niemand staat jou zo hartelijk te woord. Niemand onthoudt zo goed hoe jij jouw koffie drinkt. Christine kent alle lekkernijen uit de streek. En ze verzint altijd wel een reden om die in huis te halen. Gelukkig hebben wij tegenwoordig ons eigen Werkcafé Vormvrij, met bar en al. Daar weet Christine wel raad mee. 

Niemand weet beter wat er speelt bij onze klanten dan Christine. Ze leest, luistert en leeft met iedereen mee. Christine heeft simpelweg een olifantengeheugen als het gaat om Tilburg en haar inwoners. Zodoende zorgt zij ervoor dat onze baldadige merchandise op tijd ter plaatse arriveert, met persoonlijke boodschap en al. 

Ondertussen is Christine ook al jaren juridisch secretaresse, dus zij springt steeds bij waar nodig. En in roerige tijden is dat nogal eens het geval. Inmiddels vierde Christine haar 15(!)-jarig jubileum bij VDT, dus zij weet precies hoe alle hazen lopen.

Hoe weet zij dat allemaal?

Gastvrijheid en hospitality zitten haar in het bloed. Daar hoefde Christine niet voor naar school. Dagelijks met de fiets van Goirle naar Tilburg maakte haar bovendien nogal streetwise, altijd handig op een advocatenkantoor. Allerlei andere professionele vaardigheden deed zij op bij een groot accountantskantoor in Tilburg.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Christine beheerst zowel de Nederlandse als de Tilburgse taol tot in de puntjes. Als er in een van onze teksten een spelfaut staat, weet je zeker dat die niet langs Christine is gegaan.

0135440400

christine.govers@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht