Jeannot Coomans

Advocaat

“Beslisbomen hebben de toekomst”

Waar is hij het beste in?

Jeannot maakt deel uit van het team Team Bedrijfsprocessen en is samen met Leonard onze AVG-specialist. Verder houdt hij zich bezig met ons product Arbeid-Optimaal en Privacy-Proof. 

Jeannot staat vaak en graag publiekelijk zijn verhaal te doenDat doet hij in de rechtbank met een goed pleidooi, maar hij houdt ook veel interactieve sessies voor groepen en bedrijven. Bijvoorbeeld met arbeidsrechtelijke workshops en AVG awareness-sessies 

Hij kan zich vrolijk opwinden over allerlei politieke struikelpartijen als het gaat om privacyrecht. Daar schrijft hij wekelijks onderhoudende blogs en posts over (die ook de redactie van LinkedIn inmiddels zijn opgevallen). Maar ook met wetenschappelijk gepubliceerd werk, vestigt Jeannot inmiddels zijn naam op dit jonge rechtsgebied.

Hoe weet hij dat allemaal?

In 2017 studeerde Jeannot af op de Juridische Hogeschool. Zijn afstudeerstage liep hij bij ons, zodat wij dubbel trots zijn op de diverse nominaties die hij in de wacht sleepte met zijn scriptie (digitale beslisboom over de gevolgen van onterecht ontslag op staande voet). We hebben er dus alles aan gedaan om hem aan boord te houden. Met succes. Jeannot is tijdens zijn vervolgstudie aan Tilburg University steeds parttime bij ons blijven werken, zodat hij inmiddels vele vlieguren heeft gemaakt in het arbeidsrecht en privacyrecht. Die vlieguren maakt hij tegenwoordig op grotere hoogten als advocaat.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Behalve zijn juridische talenten blijkt Jeannot ook een geboren hardloper te zijn. Hij liep, vrijwel ongetraind, de halve marathon van Maastricht en deed vervolgens de HELE marathon van Amsterdam er meteen maar achteraan. Wij zijn blij dat hij voor de advocatuur heeft gekozen en niet voor een loopbaan als atleet. 

Expertises en producten van Jeannot

Privacy Proof

Bekijk product

Privacy & AVG

Bekijk expertise

Arbeidsrecht & AVG

Bekijk expertise

Teamleden

Gepubliceerde artikelen
geschreven door Jeannot

Vind de artikelen hier >