Danique Fadda

Teamsupport Bedrijfsprocessen & Incassokanon

“Incasso met Impact. BAM!”

Team Bedrijfsprocessen

Waar is zij het beste in?

Supersecuur en betrouwbaar. Ze is de steun en toeverlaat van haar collega’s. Zeker als het gaat om het managen van bodemprocedures, want zij weet alles van procesreglementen en termijnen.

Samen met Stefan maakt zij impact als zij aan de slag is met Incasso met Impact. Danique is goedlachs en altijd goed gehumeurd. Een echte Brabantse wat dat betreft. Maar als ze met incassodossiers bezig is, neemt haar Italiaanse temperament af en toe de overhand.

Hoe weet zij dat allemaal?

Danique startte in 2004, recht van school, bij VDT als juridisch secretaresse. Wat we na zoveel jaar ervaring op haar visitekaartje moeten zetten weten we niet. Danique is hartstikke flexibel en zij heeft vele talenten die zij onvermoeibaar doorontwikkelt. Wat zij ook aanpakt, ze krijgt het in no-time onder de knie. Een onmisbare kracht in veranderende tijden.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Samen met vriend en twee kinderen woont Danique in Goirle. Dicht bij het Willem II-stadion, want ze is twintig jaar (!) seizoenkaarthouder geweest. Danique werkt parttime, maar daar moet ze vaak aan herinnerd worden als ze ’s avonds laat nog bezig is.

Komt in actie bij

Producten

Team Bedrijfsprocessen

0135440400

danique.fadda@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht