Mariëlla
Boot

Insolventie-medewerkster

“Steun en toeverlaat voor de curatoren.”

Team VDT

Waar is zij het beste in?

Dankzij haar lopen alle werkprocessen in de faillissementen als een trein. Mariëlla fungeert als een baken voor de curatoren, bewaakt termijnen en bereidt een groot deel van de werkzaamheden en processen voor. Zij onderhoudt ook de contacten bij de rechtbank, digitaal en telefonisch. Van Mariëlla’s regime voor de bewaking van de faillissementsrekeningen kan menig gevangenisdirecteur nog wat leren.

Hoe weet zij dat allemaal?

Mariëlla werkte eerder voor andere advocatenkantoren, maar vanaf 2010 werkt ze bij ons. Eerst algemeen secretarieel werk, maar door haar buitengewoon gestructureerde en toegewijde aanpak was zij geknipt voor de faillissementspraktijk. Vele cursussen, faillissementen en eigenwijze curatoren verder maak je haar niets meer wijs. Bij de audit in 2015 kreeg onze faillissementsafdeling een uitstekende beoordeling door de rechtbank. Hoe dat kwam? Mariëlla!

Wat valt er nog meer te vertellen?

Mariëlla woont met haar man en briardje Flinn nabij Steenbergen en heeft er dagelijks een autorit van 60 minuten enkele reis voor over om deel uit te maken van ons team. Dat vinden wij geweldig.

In de beginjaren dat ze bij ons werkte, verruilde ze haar mantelpakje in een overall om in de weekends actief deel te nemen aan de tractorpulling-sport. In zowel binnen- als buitenland gaf ze samen met haar man acte de présence in de pulling-arena’s. Full speed vooruit met de tractor uitgerust met 2 Allison V12 motoren en een tweetal turbo’s. Hun acties waren ook te volgen op RTL7 en Eurosport. Een aantal jaren geleden hebben ze de tractor aan de wilgen gehangen en is ze regelmatig te vinden bij een F1 wedstrijd, als er maar genoeg geluid en power in zit. Verder geniet ze al fietsend van de polders, echter wel met iets minder pk’s. Regelmatig vaart ze door de Steenbergse Vliet met haar “Bootje”

Haar sportiefste prestatie is toch wel de Vierdaagse van Nijmegen, 3x heeft ze over de Via Gladiola mogen paraderen.
Verder verstaat zij de kunst zich zeer ongecompliceerd uit te drukken over diverse zaken. Dat vinden wij ook geweldig.

Komt in actie bij

Producten

  • Producten Bedrijfsstructuur

Team Bedrijfsprocessen

0135440400

mariella.boot@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht