Petula
van Gils

Teamsecretaresse

Een van onze vele zonnen in huis

Team Bedrijfsstructuur

Waar is zij het beste in? 

Heb je een keer last van de blues en ben je in de buurt van VDT? Loop gerust even binnen en vraag aan de balie naar Petula, een van onze zonnetjes in huis. Wedden om een biertje dat je je na vijf minuten praten met haar beter voelt? Nu is het niet zo dat we Petula hoofdzakelijk hebben aangenomen om haar therapeutische vaardigheden, want ze heeft veel meer in haar mars. Ze is de teamsecretaresse van team Bedrijfsstructuur en zorgt dat alles op rollen loopt. Wat allemaal? Wat niet! Ze kan ongeveer alles, zorgt voor positieve vibes, stort haar hart en ziel in haar werk en stelt nooit teleur. Kortom: een hele goeie om erbij te hebben. 

 

Hoe weet zij dat allemaal? 

Petula komt uit een horecanest. Haar ouders runden, tegelijkertijd zelfs, een frituur, café en restaurant. Daar zijn heel wat handen voor nodig en het is dus vrij logisch dat Petula op vrij jonge leeftijd meehielp in die zaken. Haar sociale vaardigheden hebben daar een flinke boost gekregen. Toen ze op wat latere leeftijd de horeca ook weleens als klant wilde bezoeken en dus niet steeds in het weekend wilde werken, maakte ze een switch en koos ze voor een secretariële carrière. Bij Schoevers legde ze haar fundament en bij onder meer een groot accountantskantoor ging ze daarop bouwen. Toen Petula openstond voor een nieuw avontuur en hoorde dat er bij ons plek was, was het allemaal snel beklonken. Zo eenvoudig kan het soms zijn. 

 

Wat valt er nog meer te vertellen? 

Haar twee tieners, drie bonuskinderen en partner zijn haar alles. Het liefst doet ze hele avonden gezellige spelletjes met de kinderen. En de horeca is nog niet uit haar hart. Etentjes met het gezin, drankjes met vriendinnen; Petula is er dol op. Als inwoonster van Baarle-Nassau is ze nog niet héél bekend in Tilburg, maar dat komt goed. Wij kennen nog wel wat culinaire en gezellige plekjes en die laten we haar graag zien! 

0135440400

petula.gils@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht