Suze
Knapen

Teamcaptain & Teamsecretaresse

“Steekjes laten vallen is er niet bij.“

Team Mens & Arbeid

Waar is zij het beste in?

Suze is de steunpilaar van Team Mens en Arbeid. Of het nou gaat om dossierondersteuning, voorzitten van teammeetings, organiseren van webinars, of het monitoren van de teamtargets. Suze kan het allemaal tegelijk. Steekjes laten vallen is er niet bij.

Ze vormde sinds 2004 een vast secretarieel tandem met Danique. Sinds vorig jaar zijn zij uiteindelijk van elkaar gescheiden. Nu hebben ze ieder een eigen team onder hun hoede genomen en beiden hebben daarmee ook een product te managen gekregen. Waar Danique haar tanden zet in Incasso Met Impact, houdt Suze alle abonnementhouders van Arbeid-Optimaal mee in de gaten. Eigenlijk nog steeds een tandem dus, die twee 😉

Hoe weet zij dat allemaal?

Als doorgewinterd juridisch secretaresse heeft Suze altijd graag zo veel mogelijk in de dossiers meegewerkt. En nog steeds volgt ze graag juridisch inhoudelijke cursussen om haar teamleden steeds een stapje voor te kunnen zijn. En met alle uiteenlopende activiteiten van VDT groeien ook Suze’s organisatorische vaardigheden nog steeds volop mee.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Suze is zeker niet de langste medewerker van ons kantoor, maar wat ze aan lengte tekort komt compenseert zij met haar gedrevenheid en toewijding. En met haar beweeglijkheid, want als er op een feestje wat te dansen valt is Suze niet te houden.

0135440400

suze.knapen@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht