Koenraad de Klerk

Advocaat

“Grotere fusies, overnames en faillissementen.”

Waar is hij het beste in?

Koenraad treedt veel op als curator in grote faillissementen en als bewindvoerder in surseances. Hij is lid van de vereniging van insolventieadvocaten Insolad. Koenraad is uiterst ervaren op het gebied van grotere fusies, overnames, aandeelhoudersgeschillen, corporate recovery en herstructureringen. Hij legt zich toe op bodemprocedures, kort geding en procedures voor de Ondernemingskamer. Koenraad maakt deel uit van het team Bedrijfsstructuur.

Hoe weet hij dat allemaal?

Koenraad is al advocaat sinds 1992. Daarmee is hij onze meest ervaren advocaat. Hij komt uit een accountantsnest en studeerde zowel Nederlands als Fiscaal Recht. Een jurist die ook nog eens kan rekenen en balanslezen dus. Hij studeerde aan de Universiteiten van Tilburg, Leiden en Cambridge. Hij heeft zich mede via de Grotius Academie gespecialiseerd op het gebied van vennootschaps-, insolventie- en ondernemingsrecht.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Koenraad woont in Rijen met vrouw, zoon en dochter. Zijn passie voor motorvoertuigen (van Duitse makelij) is vermaard: van zitgrasmaaiers, motoren (BMW R1200GSA) tot auto’s. Fietsen doet hij zelden of nooit. Ja, op een spinningfiets, dan rijdt hij altijd vooraan.

Telefoonnummer

E-mail