Gepubliceerd op 26 jul 2019

Doorstart Nissan-KIA dealer Tilburg

Er is een doorstart gerealiseerd in het faillissement van de KIA dealer dealer Leendert van den Born uit Tilburg. Content Autogroep is vanaf 2 september de KIA-dealer voor Tilburg en Waalwijk. Het bedrijf heeft al vestigingen in Eindhoven en Den Bosch en werken samen met Huiskes in Oss.
Door de doorstart kunnen bijna alle 16 medewerkers in dienst blijven bij het autobedrijf.

Op dinsdag 23 juli jl. is autodealer Leendert van den Born uit Tilburg door de rechtbank in Breda failliet verklaard. Officieel betreft het Tabego Beheer B.V. en Dober Holding B.V. Koenraad de Klerk is benoemd tot curator.

Ons Team Bedrijfsstructuur is druk bezig alles in goede banen te leiden en de economische schade beperkt te houden. Voorlopig blijft de garage open voor business. Zo hopen we lopende orders en opdrachten zoveel mogelijk te kunnen afwerken. En we willen de kansen op een doorstart met behoud van werkgelegenheid zo groot mogelijk maken.

Bij kersverse faillissementen komt alles tegelijkertijd. Veel kwesties zijn spoedeisend en er zijn veel belangen in het spel. Maar we kunnen niet alles direct de verdiende aandacht geven. Excuus dus als we later reageren of moeilijk bereikbaar zijn. We doen ons best.

Hopelijk helpt dit om een en ander te versnellen:

1. Ben je klant van het failliete bedrijf en heb je een lopende order, mail Willem.
2. Heb je interesse in een doorstart, mail Koenraad.
3. Wil je op de hoogte blijven van het verloop van dit faillissement kun je het faillissementsvonnis en (tzt) de periodieke verslagen downloaden via rechtspraak.nl (https://insolventies.rechtspraak.nl/#!/zoeken/index)

Koenraad de Klerk