Faillissement Crossyn Automotive B.V.

Crossyn Automotive B.V. uit Tilburg, (KvK nummer 65859278) is op dinsdag 28 juni 2022 door de rechtbank in Breda failliet verklaard. Boris Pepping is benoemd tot curator. De toezichthoudende rechter-commissaris vanuit de rechtbank is de heer mr. A.G.M. Zander.

Algemene informatie

Ons Team Bedrijfsstructuur is bezig alles in goede banen te leiden en de economische schade beperkt te houden. Bij kersverse faillissementen komt alles tegelijkertijd.

Veel kwesties zijn spoedeisend en er zijn veel belangen in het spel. Maar we kunnen niet alles direct de verdiende aandacht geven. Excuus dus als we later reageren of moeilijk bereikbaar zijn. We doen ons best.

Hopelijk helpt dit om een en ander te versnellen:

  1. Ben je schuldeiser? Dan kun je je vordering indienen met dit online formulier. Wil je meer weten over jouw positie als schuldeiser in faillissement? Wat je moet doen en wat je kunt verwachten? Lees hier de belangrijkste informatie en meest gestelde vragen.
  2. Ben je klant van het failliete bedrijf en heb je een lopende order, mail Diederik Daamen: diederik.daamen@vdt-advocaten.nl. Stuur de schriftelijke opdracht als bijlage mee.
  3. Ben je werknemer van het failliete bedrijf? Dan wordt er vanzelf contact met je opgenomen. Wil je toch al meer weten? Lees hier alvast de belangrijkste informatie en meest gestelde vragen.
  4. Wil je op de hoogte blijven van het verloop van dit faillissement kun je het faillissementsvonnis en (t.z.t.) de periodieke verslagen downloaden via www.rechtspraak.nl Let op: na opheffing van het faillissement zijn de verslagen nog maar beperkte periode in te zien.

Zodra er bijzondere ontwikkelingen te melden zijn, zal dit bericht geüpdatet worden.

Bestuurder? Lees hier alles over jouw positie

Schuldeiser? Lees hier alles over jouw positie

Werknemer? Lees hier alles over jouw positie