Boris
Pepping

Eigenlijk Advocaat

"De langetermijndenker van VDT"

Team VDT

Waar is hij het beste in?

Missie, visie en strategie: niet zomaar woorden, maar de kern van een nieuwe koers. En de basis voor succes. Ons succes om precies te zijn. Mede mogelijk gemaakt door Boris en zijn nachtelijke brainstormsessies met zichzelf. En dat alles is in een stroomversnelling geraakt sinds de komst van Leonard, wiens brain ook non-stop stormt.

Officieel is Boris advocaat, curator en lid van de specialisatievereniging van insolventie-advocaten Insolad. Hij heeft zijn Grotius-specialisatieopleiding afgerond, dus op zich kan hij zijn belegde boterham best verdienen met alleen maar advocatuur, want daar is hij steengoed in.

Maar Boris is voor VDT op een grotere missie, op weg naar een advocatuur die meer toekomst heeft voor onze klanten en voor onze eigen mensen. Heb je het verhaal al gelezen over de advocaat die het beu was? Drie keer raden wie dat was. Voor ons is het vooral een missie om een gaatje te vinden in zijn agenda.

Hoe weet hij dat allemaal?

Boris studeerde rechten in Maastricht en (maar liefst drie dagen!) in Cambridge. Vanaf 2001 werkt hij al bij VDT, net als Maurice. Als broekie is hij destijds onder zijn hoede genomen door patroon Koenraad die hem de kneepjes van het vak leerde. Boris heeft zich mede via de Grotius Academie gespecialiseerd op het gebied van vennootschaps- insolventie- en ondernemingsrecht.

Waar het gaat om de toekomst van VDT lijken vooral de TED Talks van Simon Sinek en David Marquet de nodige impact op Boris te hebben gehad.

Wat valt er nog meer te vertellen?

In het verleden bestierde Boris in zijn business-shorts de overzeese vestiging van VDT in Sydney (Australië). Het enige advocatenkantoor van Tilburg waar de zon nooit ondergaat. Oh glory days…

 

0135440400

boris.pepping@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht