Gepubliceerd op 31 jan 2023

FAILLISSEMENT DL-Drukwerk.nl B.V.

DL-Drukwerk.nl B.V. t.h.o.d.n. De Leeuw Drukwerk Service uit Tilburg (KvK nummer 69081417) is op dinsdag 31 januari 2023 door de rechtbank in Breda failliet verklaard. Leonard Bijlsma is benoemd tot curator. De toezichthoudende rechter-commissaris vanuit de rechtbank is mevrouw mr. H.H. de Kroon.

Algemene informatie

Ons Team Bedrijfsstructuur is bezig alles in goede banen te leiden en de economische schade beperkt te houden. Bij kersverse faillissementen komt alles tegelijkertijd.

Veel kwesties zijn spoedeisend en er zijn veel belangen in het spel. Maar we kunnen niet alles direct de verdiende aandacht geven. Excuus dus als we later reageren of moeilijk bereikbaar zijn. We doen ons best.

Hopelijk helpt dit om een en ander te versnellen:

  1. Ben je schuldeiser? Dan kun je je vordering indienen met dit online formulier. Wil je meer weten over jouw positie als schuldeiser in faillissement? Wat je moet doen en wat je kunt verwachten? Lees hier de belangrijkste informatie en meest gestelde vragen.
  2. Ben je klant van het failliete bedrijf en heb je een lopende order, mail Leonard Bijlsma, emailadres: leonard.bijlsma@vdt-advocaten.nl. Stuur de schriftelijke opdracht als bijlage mee.
  3. Ben je werknemer van het failliete bedrijf? Dan wordt er vanzelf contact met je opgenomen. Wil je toch al meer weten? Lees hier alvast de belangrijkste informatie en meest gestelde vragen.
  4. Heb je interesse in een doorstart of in bepaalde onderdelen (goederen) van het bedrijf, mail Leonard Bijlsma, emailadres: leonard.bijlsma@vdt-advocaten.nl.
  5. Wil je op de hoogte blijven van het verloop van dit faillissement kun je het faillissementsvonnis en (t.z.t.) de periodieke verslagen downloaden via nl Let op: na opheffing van het faillissement zijn de verslagen nog maar beperkte periode in te zien.

Zodra er bijzondere ontwikkelingen te melden zijn, zal dit bericht geüpdatet worden.

Leonard Bijlsma curator ASK Romein, een ervaren ondernemersadvocaat en faillissementscurator. Op de foto is hij te zien in zijn kantooromgeving, zittend aan zijn bureau en kijkend naar documenten op zijn computer. Leonard is gespecialiseerd in strategisch advies voor ondernemers op het gebied van fusies en overnames, privacyrecht, ICT en intellectueel eigendom. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring in de advocatuur en heeft als curator vele bedrijven geholpen bij het vinden van duurzame oplossingen in zware tijden. Leonard is medeoprichter van Privacy Proof, het ontzorgende AVG product van VDT.

Leonard Bijlsma