FAILLISSEMENT MERABEL DROOMHUIZEN B.V.

MerAbel Droomhuizen B.V. uit Alphen (KvK nummer 76940799) is op dinsdag 28 december 2021 door de rechtbank in Breda failliet verklaard. Boris Pepping is benoemd tot curator. De toezichthoudende rechter-commissaris vanuit de rechtbank is mevrouw H.H. de Kroon.

Algemene informatie

Ons Team Bedrijfsstructuur is bezig alles in goede banen te leiden en de economische schade beperkt te houden. Bij kersverse faillissementen komt alles tegelijkertijd. Veel kwesties zijn spoedeisend en er zijn veel belangen in het spel. Maar we kunnen niet alles direct de verdiende aandacht geven. Excuus dus als we later reageren of moeilijk bereikbaar zijn. We doen ons best.

Hopelijk helpt dit om een en ander te versnellen:

  1. Ben je schuldeiser? Dan kun je je vordering indienen met dit formulier.
  2. Ben je klant van het failliete bedrijf en heb je een lopende order, mail Ernst de Haan (ernst.haan@vdt-advocaten.nl) of Tom van Balen (tom.balen@vdt-advocaten.nl). Stuur de schriftelijke opdracht als bijlage mee,
  3. Heb je interesse in een doorstart of in bepaalde onderdelen (goederen) van het bedrijf, mail Ernst de Haan (ernst.haan@vdt-advocaten.nl) of Tom van Balen (tom.balen@vdt-advocaten.nl).
  4. Wil je op de hoogte blijven van het verloop van dit faillissement kun je het faillissementsvonnis en (t.z.t.) de periodieke verslagen downloaden via rechtspraak.nl Let op: na opheffing van het faillissement zijn de verslagen nog maar beperkte periode in te zien.

Zodra er bijzondere ontwikkelingen te melden zijn, zal dit bericht geüpdatet worden.

Bestuurder? Lees hier alles over jouw positie

Schuldeiser? Lees hier alles over jouw positie

Werknemer? Lees hier alles over jouw positie