FD Gazelle 2020: 41% groei dankzij onze preventieve advocatuur.

“Want wat niet fout gaat, hoef je ook niet op te lossen”

29 oktober 2020

Groei is mooi.

Maar het verhaal achter onze groei is wat ons betreft eigenlijk veel interessanter. Onze FD Gazelle 2020 bevestigt dat we de goede weg zijn ingeslagen. Dat avontuur begon 3 jaar geleden.

Advocaten zijn dure dienstverleners.

Als je dan toch kosten maakt, zullen we die allereerst gaan inzetten om jouw zaken juridisch goed op orde te brengen? Voorkomen is beter dan genezen. Oorzaken aanpakken is zinvoller dan symptomen bestrijden.

Met die gedachte gooiden wij in 2017 het roer om.

Natuurlijk blussen wij juridische branden als de beste. Maar dankzij 25 jaar blussen, weten wij eigenlijk perfect hoe branden te voorkomen. In een juridiserende wereld hebben ondernemers steeds meer belang bij ontzorging en professionalisering. Dat is een veel zinnigere koers, vonden wij. “Want wat niet fout gaat, hoef je ook niet op te lossen”

Van escalatiemodel naar onderhoudsmodel.

Vanaf dat moment zijn wij volop gaan investeren in productontwikkeling, abonnementsmodellen, veel praten met ondernemers, klare taal gaan gebruiken, gewoon “je” en “jij” gaan zeggen, weten wat er speelt. Investeren in onze eigen mensen, in nieuwe mensen, in doelgerichte teams. Dat proces is lastig, kostbaar en spannend. Zeker met de overstap naar een splinternieuw modern pand in dit knotsgekke jaar.

Hoe tof is het dan als je door deze nieuwe koers in 3 jaar meer dan 350 nieuwe bedrijven als klant mag ontvangen. Meer dan 41% van onze groei is keihard toe te rekenen aan MKB ondernemers die met onze aanpak willen investeren om juridisch gedoe te voorkomen. Deze FD Gazelle 2020 is de bevestiging aan ons hele team dat we lekker zinvol bezig zijn.

En dit is pas het begin.