Koen Donkers

Advocaat

“Complexe afspraken tussen aandeelhouders”

Waar is hij het beste in?

Koen adviseert ondernemers bij herstructureringen en hij begeleidt ondernemers in financiële nood en bij faillissement. Zijn uitgebreide ervaring als curator komt dan natuurlijk goed van pas. Maar wat hij écht goed kan is het begeleiden van aandeelhouders of participanten die zich in- of uitkopen. Of aandeelhouders die onderling complexe afspraken of constructies willen optuigen.

Koen bouwt aan een ontzorgend totaalproduct waarmee DGA’s en aandeelhouders juridisch in één klap (ook privé) alles hebben geregeld om allerhande onheil te ondervangen.

Hoe weet hij dat allemaal?

Koen werkte voorheen bij een groot Rotterdams advocatenkantoor. Daar deed hij zes jaar lang ervaring op als advocaat en als curator in faillissementen. Koen was een studiegenoot van Ernst bij de specialisatie-opleiding Financiering & Zekerheden (Grotius). Zodoende werd hij enthousiast over onze visie op de advocatuur. In 2017 maakte hij de overstap naar VDT. Koen is erg strategisch en geduldig. Waar advocaten graag praten, kan Koen minstens zo goed luisteren. Klanten lopen met hem weg. En wij ook! Deze eigenschappen maken van hem ook een geliefde opleider van onze jongste advocaten. Koen is dan ook de senior kartrekker van de VDT Academy.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Wij vinden het geweldig dat Koen iedere dag veel andere advocatenkantoren voorbij rijdt (soms op zijn motor BMW R1200RT), omdat hij gelooft in onze moderne visie op de advocatuur. Wat Koen zelf vindt over zijn werk bij VDT? Lees hier zijn verhaal! 

Expertises en producten van Koen

Teamleden