Ernst de Haan

Advocaat

“Juridische power achter SAFE.”

Waar is hij het beste in?

Ernst is zo’n beetje de jongste curator in het arrondissement Zeeland-West-Brabant. Toch heeft hij al 7 jaar ervaring met de afwikkeling van faillissementen. Hij adviseert veel bij herstructureringen en begeleidt ondernemers in financiële nood. Ernst legt zich ook graag toe op bodemprocedures en kort geding. Ernst maakt deel uit van het team Bedrijfsstructuur. Verder is hij zeer actief betrokken bij ons product: SAFE.

Hoe weet hij dat allemaal?

Ernst behaalde zijn meestertitel aan de Universiteit van Tilburg en studeerde ook in Cambridge. Ernst werd advocaat bij VDT in 2012. Hij is opgeleid door Koenraad. Inmiddels is hij via de Grotius Academie gespecialiseerd in Insolventierecht, Financiering & Zekerheden (cum laude afgerond, jazeker).

Wat valt er nog meer te vertellen?

Ernst woont met zijn vrouw en zoontje in Tilburg en werkte voordien bij een ander advocatenkantoor. Daar konden zijn collega’s niet om zijn grappen lachen; wij doen dat wel! Verder mag je best weten dat Ernst nooit zijn zwemdiploma A heeft gehaald. En hij eet iedere dag vanillevla. Iedere dag.

Telefoonnummer

E-mail