null

Arbeid-Optimaal

Voor eens en altijd up-to-date.

Arbeid oftewel het menselijk kapitaal is een van de belangrijkste pijlers van een onderneming. Het is vaak ook de grootste vaste kostenpost. Daaronder ligt een dicht web aan strikte wet- en regelgeving, die bovendien heel veranderlijk is. Alle reden om daar juridisch zorgvuldig mee om te gaan.

Advies en assistentie in abonnementsvorm

Arbeid-Optimaal is bedoeld om ondernemers te voorzien van alles wat ze op personeelsgebied nodig hebben qua kennis, modellen en doorlopende dossierassistentie. Alles van juridisch topniveau, via een overzichtelijk online platform en in voordelige abonnementsvorm.

LOGIN ARBEID-OPTIMAAL

Hoe werkt het?

Arbeid-Optimaal bestaat uit de volgende stappen/onderdelen:

Arbeidscan/Nulmeting (eenmalig)

Voor goed en snel eerstelijns advies, willen we eerst meer weten over de interne werkwijzen, (model)contracten, formulieren, reglementen etc. Daarnaast natuurlijk ook over de personen daarachter. Dit doen we via een voorafgaande uitgebreide inventarisatie met rapportage.

Advies/Revisie (eenmalig)

Als wij denken dat de bestaande modeldocumentatie of processen niet optimaal zijn, kunnen onze standaardmodellen eenvoudig uitkomst bieden. Zo niet, dan maken we de benodigde zaken voor jou op maat.

Kennis/Modellen/ondersteuning en eerstelijns advies (doorlopend)

Niemand kent de stand van het recht beter dan wij. Wij stellen onze kennis, modellen, tools en eerstelijns advies beschikbaar. Alles om jou te ontzorgen en op koers te houden. Centraal staat een online platform. Daarin vind je jouw dossiers, standaard documenten (overeenkomsten, brieven, formulieren), actualiteiten en kennis met onder andere links naar betrouwbare websites. Ook komen we periodiek langs om te kijken hoe alles loopt, en geven we seminars en workshops. In het klantportaal kun je ook zelf dossiers aanmaken, documenten uploaden en dossiers inzien.

Wat kost het?

Gewoon een vast bedrag per maand.

Om alle drempels weg te halen werken we met een vast maandelijks abonnementsbedrag. Daarbij mag je onbeperkt gebruik maken van het portaal. Je bent welkom op alle seminars. En je mag ons onbeperkt bellen voor eerstelijns advies.

In het abonnementsgeld zit ook de arbeidsrechtscan (nulmeting) inbegrepen als je ten minste een jaar het abonnement afneemt. Dat zien we als een investering van onze kant in de relatie. Als je alleen een scan wenst, zonder jaarabonnement brengen we € 875,00 in rekening.

De prijs voor het abonnement hangt af van jouw aantal werknemers:

  • € 50,00 ex btw per maand bij minder dan 25 werknemers
  • € 100,00 ex btw per maand bij 25 tot 75 werknemers
  • € 150,00 ex btw per maand bij 75 tot 150 werknemers
  • € 200,00 ex btw per maand bij 150 werknemers tot 250
  • Vanaf 250 werknemers: in overleg te bepalen

Wij hebben een langdurig partnerschap voor ogen. Wat de prijzen betreft, zullen we dus steeds blijven kijken of de oplossing en de prijs voor beide partijen interessant blijft.

Maatwerk nodig?

Vinden wij allebei dat er uit de scan blijkt dat er maatwerk nodig is om jouw modellen en werkwijzen op orde te brengen? Dan maken wij een offerte. Je kunt in dat geval zelf kiezen welke werkzaamheden verricht gaan worden en weet dus exact waar je aan toe bent.