Nieuwsgierig naar Arbeid-Optimaal?
Wij verzorgen graag een demo

12 april 2021

Nieuwgierig naar ons ontzorgende product Arbeid Optimaal?

In de basis is het een alles-in-één-abonnement in een Basis en in een Premium abonnement. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar, veel laagdrempeliger kunnen we het niet maken. Niettemin kunnen we ons voorstellen dat je vooraf een goed beeld wilt hebben wat je kunt verwachten. Wat is het? Hoe werkt het? Wat kan het jou opleveren?

Wij verzorgen graag een demo. Die hebben we als volgt samengesteld.

  1. Je krijgt tijdelijke inloggegevens van ons online portaal. Zo krijg je een sneak preview van de totale modellen database. Ook kun je dan enkele modellen van dichtbij bekijken en downloaden (kadootje).
  2. We sturen je de laatste 2 kennisupdates die we verzonden aan onze AO klanten. Zo zie je wat voor soort actualiteiten we delen en op wat voor manieren we ervoor zorgen dat je weet wat je moet doen.
  3. Je krijgt de handouts van ons laatste webinar dat we gaven aan onze AO klanten. Dan krijg je ook een beeld bij de interactieve sessies.
  4. Wij sturen je een voorbeeldrapportage om te zien waar we naar kijken met onze nulmeting op jouw personeelszaken en hoe actiegericht onze adviezen zijn.
  5. Een overzicht van het Team achter Arbeid Optimaal
  6. Een vrolijk kennismakingsgesprek met Joyce of Mindy waar je alle vragen aan kunt stellen die je verder nog hebt.

 

Mindy leidt je alvast rond door het portaal

Dit artikel maakt onderdeel uit van:

Product
Arbeid optimaal

Team
Mens & Arbeid