Gepubliceerd op 12 apr 2023

Nieuwsgierig naar Arbeid-Optimaal? Wij verzorgen graag een demo.

In de basis is het een alles-in-één-abonnement in een Basis en in een Premium abonnement. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar, veel laagdrempeliger kunnen we het niet maken. Toch kunnen we ons voorstellen dat je vooraf een goed beeld wilt hebben wat je kunt verwachten. Wat is het? Hoe werkt het? Wat kan het jou opleveren?

01

De modellen

Je krijgt tijdelijke inloggegevens van ons online portaal. Zo krijg je een sneak preview van de totale modellen database. Ook kun je dan enkele modellen van dichtbij bekijken en downloaden (kadootje).

of kijk alvast met Mindy mee

Video afspelen
02

De kennisupdates

We sturen je de laatste 2 kennisupdates die we verzonden aan onze AO klanten. Zo zie je wat voor soort actualiteiten we delen en op wat voor manieren we ervoor zorgen dat je weet wat je moet doen.

03

De seminars

Je krijgt de handouts van ons laatste seminar dat we gaven aan onze AO klanten. Dan krijg je ook een beeld bij de interactieve sessies.

Of bekijk alvast de volledige opnames

04

De nulmeting

Wij sturen je een voorbeeldrapportage om te zien waar we naar kijken met onze nulmeting op jouw personeelszaken en hoe actiegericht onze adviezen zijn.

05

Eerstelijns advies

Maak kennis met het Team achter Arbeid Optimaal. Dit zijn ook de specialisten die je aan de lijn krijgt om jou met raad en daad bij te staan. Een van hen zal ook de demo met je doorlopen!

06

Het abonnement

Kijk op de Arbeid-Optimaal pagina om te zien welke abonnementsopties er zijn, wat je daar allemaal bij krijgt en wat de prijzen zijn. Laat het ons weten als je vragen hebt of advies wil.

Mindy Lodewijks