Gepubliceerd op 14 apr 2023

De wet en IoT. Wat mag er wel, wat mag er nie: data

De AVG en ICT zijn vrienden van elkaar! Maar dan moet je het wel doen zoals Leonard en Jeannot het uitleggen. Kijk de livestream terug van de meetup van 14 april 2023 met als thema “De wet en IoT: wat mag er wel, wat mag er nie: data”, georganiseerd samen met de IoT Academy , KPN IoT en SoftwareAG.

Wat komt er allemaal aan de orde tijdens deze aflevering? Hoe werkt data juridisch gezien? Wie heeft er recht op welke gegevens? Welke soorten data mag je verzamelen? En belangrijker nog, hoe kun je data uitwisselen zonder dat het onbeschermd blijft? Deze en andere essentiële vragen zullen uitgebreid worden behandeld in onze vertrouwde setting: aan tafel in de studio van de IoT Academy, omringd door camera’s.

Bekijk hier de livestream terug

Leonard Bijlsma curator ASK Romein, een ervaren ondernemersadvocaat en faillissementscurator. Op de foto is hij te zien in zijn kantooromgeving, zittend aan zijn bureau en kijkend naar documenten op zijn computer. Leonard is gespecialiseerd in strategisch advies voor ondernemers op het gebied van fusies en overnames, privacyrecht, ICT en intellectueel eigendom. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring in de advocatuur en heeft als curator vele bedrijven geholpen bij het vinden van duurzame oplossingen in zware tijden. Leonard is medeoprichter van Privacy Proof, het ontzorgende AVG product van VDT.

Leonard Bijlsma