Arbeid-OptimaalArbeid-Optimaal

Waarom Arbeid-Optimaal?

In 75 seconden…:

 

Arbeid, oftewel het menselijk kapitaal is een van de belangrijkste pijlers van een onderneming, maar vaak ook de grootste vaste kostenpost. Daaronder ligt een dicht web aan strikte wet- en regelgeving, die bovendien heel veranderlijk is. Alle reden om daar juridisch zorgvuldig mee om te gaan. Arbeid-Optimaal is bedoeld om ondernemers te voorzien van alles wat ze op personeelsgebied nodig hebben qua kennis, modellen en doorlopende dossierassistentie. Alles van juridisch topniveau. Centraal daarbij staat een online platform. En alles in abonnementsvorm.

Hoe werkt het?

Arbeid-Optimaal bestaat uit de volgende stappen/ onderdelen:

  • Nulmeting (eenmalig)

Voor goed en snel eerstelijns advies, moeten we eerst de interne werkwijzen, (model)contracten, formulieren, reglementen etc. leren kennen. Daarnaast natuurlijk ook de personen daarachter. Wij zien een belangrijke rol weggelegd voor een voorafgaande uitgebreide inventarisatie met rapportage.

  • Advies / revisie (eenmalig)

Als wij denken dat de door jou gehanteerde modeldocumentatie of processen niet optimaal zijn, kunnen de standaardmodellen die wij ter beschikking stellen uitkomst bieden. Zo niet, dan kan het zijn dat we het een en ander beter op maat kunnen maken.

  • Kennis / modellen / ondersteuning en eerstelijns advies (doorlopend)

Niemand kent de stand van het recht beter dan wij. Wij stellen onze kennis, modellen, tools en eerstelijns advies beschikbaar. Alles om jou te ontzorgen en op koers te houden. Centraal staat een online platform. Daarin vind je jouw dossiers, standaard documenten (overeenkomsten, brieven, formulieren), actualiteiten en kennis met onder andere links naar betrouwbare websites. Ook komen we periodiek langs om te kijken hoe alles loopt. En we geven seminars en workshops. In het klantportaal kun je ook zelf dossiers aanmaken, documenten uploaden en dossiers inzien.

login Arbeid Optimaal

Wat kost het?

Om alle drempels weg te halen, werken we met een vast maandelijks abonnementsbedrag. Daarbij mag je onbeperkt gebruik maken van het portaal. Je bent welkom op alle seminars. En je mag ons onbeperkt bellen voor eerstelijns advies.

In het abonnementsgeld zit wat ons betreft ook de arbeidsrechtscan (nulmeting) inbegrepen. Dat zien we als een investering van onze kant in de relatie. Van jouw zijde verlangen we dan wel dat je ten minste een jaar het abonnement te blijven afnemen. Als je alleen een scan wenst, zonder jaarabonnement brengen we € 875,00 in rekening.

De prijs voor het abonnement hangt af van jouw aantal werknemers:

  • € 50,00 ex btw per maand bij minder dan 25 werknemers
  • € 100,00 ex btw per maand bij 25 tot 75 werknemers
  • € 150,00 ex btw per maand bij 75 tot 150 werknemers
  • € 200,00 ex btw per maand bij 150 werknemers tot 250
  • Vanaf 250 werknemers: in overleg te bepalen

Wij hebben een langdurig partnerschap voor ogen. Wat de prijzen betreft, zullen we dus steeds blijven kijken of de oplossing en de prijs voor beide partijen interessant blijft.

Revisie?

Als uit de scan volgt dat wij allebei vinden dat er maatwerk nodig is om jouw modellen en werkwijzen op orde te brengen, maken wij een offerte. Je kunt dan zelf kiezen welke werkzaamheden verricht gaan worden en weet je waar je aan toe bent.

Hier wil ik meer van weten!