Berl Stokvis

Juridisch medewerker

“Sportieve duizendpoot met een indrukwekkend doorzettingsvermogen”

Waar is zij het beste in?

Heb je Berl tegenover je, dan zal haar enthousiaste uitstraling en vriendelijke voorkomen je waarschijnlijk direct opvallen. Toch laat ze haar tanden niet alleen zien wanneer ze glimlacht. Als lid van Incasso met Impact zorgt ze dat iedereen krijgt waarop hij of zij recht heeft. In eerste instantie met een flinke scheut Brabantse gemoedelijkheid en vriendelijkheid, maar ze laat zich niet afschepen. Berl kan luisteren als een doorgewinterde liefhebber van klassieke muziek, analyseert scherp en heeft een engelengeduld. Met die eigenschappen was ze vast ook een uitstekende therapeut geweest, maar we zijn toch blij dat ze voor een carrière in de advocatuur bij ons koos. 

Hoe weet zij dat allemaal?

Berl studeert rechten aan Tilburg University, intussen onze hofleverancier. Na het succesvol afronden van haar bachelor is ze nu met haar master bezig, in de richting arbeidsrecht en contract- en aansprakelijkheidsrecht. Berl deed al werkervaring op bij een ander advocatenkantoor in de regio, maar ze zag een overstap naar VDT Advocaten wel zitten. Na een eerste meet and greet waren wij er snel uit: wij zagen het ook wel zitten. En dat zien we nog steeds! 

Wat valt er nog meer te vertellen?

Berl komt uit het voor niet-locals bijna onmogelijk uit te spreken Sint-Michielsgestel, onder de rook van Den Dungen en Maaskantje. Ze houdt van fitness, maar ziet zichzelf niet een paar keer per week op een loopband in de sportschool staan. De Me-Mover wij hebben geen aandelen in dit merk is haar uitkomst. Verder mept Berl er graag op los. Ze padelt en tennist, en in het verleden hockeyde ze fanatiek, vaak zelfs drie helften. En tegen een avondje meezingen met Nederlandstalige livemuziek à la The Streamers zegt ze ook geen nee. Eén ding is wel duidelijk: Berl heeft een lange adem. We denken en hopen dan ook dat ze het lang bij en met ons uithoudt! 

Expertises en producten van Berl

Incasso Met
Impact

Bekijk product

Teamleden