Puck
van Elzelingen

Advocaat

“Filosoferende advocaat die bergen verzet "

Team Bedrijfsstructuur

100+overnames

Waar is zij het beste in?

Duidelijk zijn, daar is Puck een kei in. Het juridische vak kent nu eenmaal wat dure termen en jargon, maar daar heeft onze jonge collega geen boodschap aan. Zelfs de lastigste materie weet zij te vertalen naar klare taal. Zo schudt ze de advocatuur op als Vrouw Holle haar kussens, en met die verfrissende skillspast ze ook zo goed bij ons. Puck is een zeer waardevolle aanwinst van Team Bedrijfsstructuur. Ze houdt zich bezig met onder meer faillissementen, fusies en overnames. Door goed te luisteren en met haar vermogen om hoofd– en bijzaken snel te onderscheiden, komt ze in een imposant tempo tot de kern. Puck zit in het overname team dat in 2023 de mijlpaal van 100 overname begeleidingen bereikte.

Hoe weet zij dat allemaal?

Je kunt Puck wel uit Brabant halen, maar Brabant niet uit Puck. Dat werd de afgelopen jaren nog maar eens duidelijk. Na haar bachelor aan de uni in onze thuisstad ging onze vriendelijke collega naar Rotterdam voor de master Privaatrecht en de Togamaster. Wat later ging ze ook in de havenstad wonen, maar ze kon de lokroep van haar geliefde hometown Waalwijk niet weerstaan en trok snel weer zuidwaarts. Na haar eerste juridische meters bij een kantoor in Den Bosch, pendelt ze sinds het najaar van 2022 tussen ons kantoor en schoenenstad Waalwijk. Klaar om nieuwe stappen te zetten.  

Wat valt er nog meer te vertellen?

Met Pucks carrière gaat het aardig bergopwaarts. Bergafwaarts is ze ook vrij goed, bewijst ze wanneer ze op de lange latten staat. In de winter vliegt ze van de rode en zwarte pistes af in een ongerept stukje Oostenrijk. Daarvan mogen we de naam niet onthullen, omdat ze bang is voor hordes toeristen. Anders dan veel collegas vindt Puck het skiën zelf overigens belangrijker dan het après-skiën. Puck filosofeert er graag op los en het hoofd van de sportieve Wollukse staat zelden stil. Nou, Puck: we zorgen wel dat je bij VDT ook niet stil komt te staan. 

Komt in actie bij

Team Bedrijfsprocessen

0135440400

puck.elzelingen@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht