Floris Voermans

Juridisch medewerker

“Juridische topsporter”

Waar is hij het beste in?

Als rechtenstudent en juridisch medewerker kan Floris bij ons veel leren. Als ex-topsporter en voormalig marinier der eerste klasse bij het Ministerie van Defensie, kunnen wij ook veel van hem leren. Over het leveren van teamprestaties onder druk en het volhardend nastreven van doelen bijvoorbeeld. Met diezelfde toewijding bijt Floris zich nu vast in juridische vraagstukken en hij haakte naadloos aan bij team Bedrijfsprocessen.

Hoe weet hij dat allemaal?

Leergierig is hij. Ambitieus en initiatiefrijk ook. Dan kan het snel gaan. Persoonlijke ontwikkeling komt dan als vanzelf tijdens jaren golfen op nationaal niveau, hoofdklasse hockey en zes jaar bij Defensie. En wat zijn juridische kennis betreft: die wordt momenteel verzorgd door de Erasmus Universiteit waar Floris nu rechten studeert. En ondertussen is hij de rechterhand van Maurice. En die had toch al veel werk te veel. Dus ook wat dat betreft schiet het lekker op.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Floris is nog niet zo lang bij ons. Dus veel smeuïge details over hem kennen we nog niet. Maar hij is een geboren en getogen Tilburger. Dus we vragen gewoon even rond. Dan komen de verhalen vanzelf wel los natuurlijk. ; -)

Expertises en producten van Floris

Teamleden