Jurriën
Laros

Advocaat

"Onvermoeibare en vlijmscherpe arbeidsrechtadvocaat"

Team Mens & Arbeid

Waar is hij het beste in?

Scherp als Willem II-topschutter Mariano Bombarda in zijn beste jaren, dát is Jurriën. Als iemand de vinger snel op de zere plek kan leggen, is het deze sportieve arbeidsrechtadvocaat wel. Wanneer je als werkgever een juridische hotline nodig hebt, is Jurriën degene die je héél graag in jouw team wilt. De ene keer is dat vanwege een conflict met een werknemer, de andere keer juist om een waterdicht personeelshandboek of beleidsstuk op te tuigen – om conflicten te voorkomen. Jurriën voel precies aan wat de beste route is om de bestemming te bereiken. Zacht en vriendelijk – en liefst met een mespunt humor – als het kan, want het in stand houden van de duurzame arbeidsrelatie heeft altijd de voorkeur. Maar soms moet het hard en dan een stevige ingreep onvermijdelijk.

Hoe weet hij dat allemaal?

Jurriën bouwde aan zijn juridisch fundament aan onze lokale universiteit. Na zijn master Arbeidsrecht vond hij het tijd om zijn kennis in de praktijk te brengen. De eerste zes jaar van zijn werkende leven behartigde hij de belangen van werknemers, toen hij bij een rechtsbijstandsverzekeraar werkte. Maar de advocatuur lonkte en tegen een kennismaking met ons kantoor zei hij geen nee. Daar zijn we Jurriën nog steeds dankbaar voor.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Je kunt Jurriën onmogelijk een stilzitter noemen. Vijf keer per week staat hij op de tennisbaan of onderhoudt hij zijn lijf in de sportschool. Het helpt hem om zijn hoofd leeg te maken. Bovendien is een lange adem als arbeidsrechtadvocaat altijd handig. Verder kookt hij graag. Aziatisch is de specialiteit du chef. Het Verre Oosten is Jurriëns favoriete vakantiebestemming. Iets frequenter zijn zijn tripjes naar het Willem II-stadion, waar hij de tricolores elke thuiswedstrijd support vanaf de befaamde Kingside.

0135440400

jurrien.laros@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht