Nikki
der Kinderen

Advocaat

“Houdt niet van drempels, wel van duidelijkheid“

Team Mens & Arbeid

Contact opnemen met een advocatenkantoor kan voor sommigen best een dingetje zijn, maar wees gerust: Nikki redt de dag. Onze energieke topadvocaat, lid van Team Mens en Arbeid, werkt eigenhandig alle drempels weg en begint haar gesprekken bij voorkeur met een gezellig praatje. Om je vervolgens alles over arbeidsrecht, ondernemingsrecht en de AVG te vertellen. In haar teksten hoef je nooit op zoek te gaan naar juridisch jargon en onnodige bladvulling, want Nikki vindt dat de wereld daar niet mooier van wordt. Lekker direct en duidelijk, zo is ze.

Hoe weet zij dat allemaal?

Nikki rondde de master ondernemingsrecht af aan de beste universiteit van Tilburg. Daarna werkte ze bij een groot rechtsbijstandskantoor in diezelfde mooie stad. In haar zoektocht naar een nieuwe uitdaging kruisten onze wegen elkaar. Nikki vertelde dat ze nooit de ambitie had om de advocatuur in te gaan, tenzij het bij VDT was. We zijn blij dat ze ons is komen versterken. En gezien haar big smile wanneer ze ‘s morgens ons kantoor binnenstapt, is dat gevoel wederzijds.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Nikki is – zoals naar schatting bijna iedereen bij VDT – een graag geziene gast in ons werkcafé; een bezoekje daaraan is haar ideale opmaat naar het weekend. Naar een gesprekspartner hoeft ze nooit lang te zoeken, sociaal als ze is. Zo goed als ze voor mensen is, is ze ook voor dieren. Nikki staat te boek als dé dierenvriend van VDT. Haar hond Dex en katten Tofu en Gember kunnen dagelijks op minimaal de aanbevolen hoeveelheid knuffels en aandacht rekenen. Die dierenliefde zorgt er ook voor dat jarige collega’s een vegan-variant van hun traktatie mogen maken. Gelukkig is er op YouTube genoeg inspiratie te vinden. Nikki is bestuurslid van de Jonge Balie Zeeland-West-Brabant.

0135440400

nikki.kinderen@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht