Een disfunctionerende werknemer. Daar wordt niemand blij van. Sterker nog, het kan een negatieve impact hebben op de hele organisatie. Maar hoe ga je om met een disfunctionerende werknemer, hoe zit dat juridisch, hoe pak je dat aan en welk papierwerk komt daarbij kijken?

Ben jij ondernemer of HR professional? Is dit ook voor jou een actueel onderwerp? Schrijf je dan nu in voor ons (kosteloze) seminar “Verbeteren of Vertrekken” op 2, 3 of 4 november aanstaande. Je bent dan welkom in ons spiksplinternieuwe VDT-Werkcafé aan de Hart van Brabantlaan 500 in Tilburg.

Wat neem jij mee uit dit interactieve seminar?

  1. Jij weet wanneer er sprake is van “disfunctioneren” waar je juridische actie op kunt ondernemen. We nemen je mee aan de hand van voorbeelden en ervaringen. En we geven praktische tips & tricks.
  2. Jij weet precies waar een verbeterplan aan moet voldoen. Zo vergroot je de kans op verbetering. Maar ook juridisch voldoet het plan dan aan alle eisen.
  3. Je ontvangt van ons na afloop een opzet voor een verbeterplan, inclusief allerlei handige bijbehorende formulieren, documenten, do’s & dont’s.
  4. Je weet hoe je het verbeterplan in de praktijk uitvoert, zodanig dat ook de opvolging en conclusies juridisch goed zijn vastgelegd.
  5. Jij weet welke verschillende manieren er zijn om het dienstverband te beëindigen en wanneer je welke juridische route volgt.
  6. En er is alle gelegenheid jouw eigen vragen en twijfels te stellen aan onze arbeidsrechtspecialisten.

Het seminar is kosteloos toegankelijk voor iedereen. Wil je veel meer ontzorging op personeelszaken? Vraag een demo aan om te zien wat een abonnement op Arbeid-Optimaal jou te bieden heeft.

Dit artikel maakt onderdeel uit van:

Product
Arbeid optimaal

Ontslag &
Disfunctioneren

Team
Mens & Arbeid