Jacqueline
Pechtold

Juridisch secretaresse

"Ons best denkbare visitekaartje dat álles regelt"

Team VDT

Waar is zij het beste in?

Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Gelukkig hebben wij Jacqueline daarvoor. Als juridisch secretaresse beantwoordt ze heel wat telefoontjes en begroet ze vol warmte en professionaliteit bezoekers die al dan niet voor het eerst aan haar balie verschijnen. Maar ze doet véél meer dan dat. Ze zorgt dat alles op ons kantoor lekker loopt. Dat iedereen zich bij ons thuis voelt, dat de koffie precies op smaak is en dat er nog duizend andere dingen tot in de puntjes geregeld en verzorgd zijn.

Hoe weet zij dat allemaal?

Jacqueline heeft een schat aan levenservaring. Ze begon als fysiotherapeut en had dertien jaar een eigen praktijk in IJmuiden. Daarna kwam ze onze kant op. Ze werkte mee in het café van haar partner en ging daarna bij een juwelier en – opnieuw – een fysiopraktijk werken. Misschien is dat niet de meest logische opmaat naar een functie als juridisch secretaresse. Maar dat maakt ons niet uit. Met haar mensenkennis, professionele instelling, ijver en leergierigheid is Jacqueline, om in juwelierstermen te blijven, goud waard voor ons kantoor!

Wat valt er nog meer te vertellen?

De zee heeft een enorme aantrekkingskracht op Jacqueline. Het liefst de zee vlak bij haar geboortegrond, net iets onder de kop van Noord-Holland. Dat is alleen niet echt om de hoek, dus met een mooie boswandeling neemt ze ook genoegen. Met een goed boek doe je haar ook een groot plezier. Of, als ze onderweg is bijvoorbeeld, een mooie podcast. De Omdenken-podcast staat altijd hoog in haar aanbevelingenlijstje. Voor creatieve oplossingen vinden krijgt ze bij ons gelukkig ook alle ruimte.

0135440400

jacqueline.pechtold@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht