Anouk
van den Brand

Office manager

"Bevlogen alleskunner die alles perfect regelt"

Team VDT

Waar is zij het beste in?

Anouk is onze alleskunner, veelzijdiger dan het oeuvre van Bowie. ‘Laat Anouk er maar naar kijken en het komt goed’, is het credo binnen ons kantoor. En zo is het ook. Als kantoormanager ondersteunt zij op het gebied van HR, administratie, financiën, facilitair en nog veel meer. Ze schakelt sneller dan een F1-coureur, pakt de verantwoordelijkheid en laat niet los voordat ze haar taak kundig heeft afgerond. Gezien haar takenpakket laten haar dagen zich moeilijk plannen, maar daar heeft ze – vermoeden we – nog geen minuut slaap door gemist. We gunnen elke organisatie een Anouk, zolang het maar niet de onze is.

Hoe weet zij dat allemaal?

Zoals wel meer collega’s heeft Anouk rechten gestudeerd aan de plaatselijke universiteit. Daarna startte ze als jurist bouwrecht bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar, maar dat werd ‘m niet helemaal. Gelukkig maar, voor ons, want anders was ze hier misschien nooit begonnen. Anouk had niet de ambitie om advocaat te worden, maar weet als geen ander hoe ze onze advocaten kan laten excelleren. Dat doet ze door zaken te managen tot ver achter de komma. En haar juridische achtergrond komt haar daar natuurlijk uitstekend bij van pas, zo is het ook.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Als je Anouk in haar natuurlijk habitat ziet, herken je haar slechts met moeite. Want in haar vrije uren is ze graag thuis in haar kloffie, lekker aan het werk in en om haar oude boerderijwoning. Daar, met haar partner en dochtertje, voelt ze zich volmaakt gelukkig, want ze groeide op op het platteland. Misschien dat ze daarom zo’n geweldig werkpaard is, nooit te beroerd om aan te pakken.

0135440400

anouk.brand@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht