Daan
Peeters

Incassomedewerker

'Veelzijdige alleskunner die van wanten weet'

Team Bedrijfsprocessen

Waar is hij het beste in?

Daan combineert zijn studie aan Tilburg University met een rol als incassomedewerker binnen ons kantoor. Die rol vervult hij met glans. Daan is een ambitieuze alleskunner die van wanten weet. En gelukkig ook van juridische zaken. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij zich in korte tijd al ontwikkeld tot een volwassen collega die het werkende leven van zijn collega’s een stuk aangenamer en gemakkelijker maakt. En Daan is ook nog eens een hele fijne kerel om erbij te hebben, ook al moeten we het nog eens hebben over zijn clubvoorkeur.

Hoe weet hij dat allemaal?

Deels talent, deels hard werken. Daan studeert Fiscaal Recht. Hij is nu nog met zijn bachelor bezig en is van plan daarna zijn master af te ronden. Maar we overdrijven niet als we zeggen dat Daan dingen snel oppikt. Hij is leergierig, een baken van rust, kan luisteren als de beste en is messcherp. Die eigenschappen komen hem dagelijks van pas. En we weten zeker dat hij later, wanneer hij als afgestudeerd jurist zijn tanden zelfstandig in de zwaardere dossiers gaat zetten, daar nog heel veel plezier van gaat hebben. En zijn klanten ook!

Wat valt er nog meer te vertellen?

Daan heeft al zo’n tien jaar een seizoenskaart van NAC. Daarmee houdt hij het veel langer vol dan de trainers van deze mooie club. Naar NAC ga je niet altijd voor de klinkende resultaten en het oogstrelende voetbal, maar Daan is dan ook niet bepaald een mooiweersupporter. Ook al regent het keihard of is de gevoelstemperatuur -10; Daan staat achter zijn club. En ook al zijn wij Willem II-minded, toch vinden we dat fanatisme en die passie en trouw stiekem heel mooi.

0135440400

Daan.peeters@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht