Seida
Heijmans

Happiness officer

"Ons zonnetje in huis”

Team VDT

Waar is zij het beste in?

Seida zorgt voor kleur. Dat doet ze online als onze webdesigner. Op print als grafisch ontwerper. In ons team als ‘Happy officer’ en in ons pand als stylist. Zij geeft vooral kleur aan VDT, als VDT’er onder de VDT‘ers. Of ze nou events organiseert voor ons eigen team, of voor relaties. Zodra Seida haar creatieve licht ergens op schijnt wordt alles en iedereen mooier en beter. Hoe fijn is dat!

Deze vette nieuwe website is door VDT helemaal in eigen beheer gebouwd. Wie denk je dat dat allemaal gedaan heeft? Precies, Seida. Oké, samen met Job dan. Volg je VDT op de socials? Die lekkere visuals komen uit Seida’s Macbook. Al in ons nieuwe pand geweest? Als je je meteen thuis voelde, dan weet je nu wie de sfeermaker was. Mocht je wel eens bij Willem II hebben rondgewandeld, dan heb je een dikke kans je haar tegen het lijft bent gelopen in ‘haar’ BOX013. Ook daar weet ze de slingers op te hangen!

Hoe weet zij dat allemaal?

Na haar studie Grafische vormgeving, communicatie en presentatie heeft Seida een eigen interieurwinkel gehad en werkte ze als interieurstyliste. Brabants ondernemerschap, d’as altijd goed. Als zelfstandige hield zij zich ook bezig met fotografie, webdesign, visie, missie en social media management. Verder houdt Seida gewoon een hoog tempo aan in haar leven; “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” – mentaliteit is waar ze voor kiest. Waarom ze voor VDT kiest? Lees hier haar verhaal.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Seida houdt van truffelkaas, fris beddengoed, de zon tijdens een winterdag, een koud glas Viognier, en het allermeest van haar twee kinderen.

0135440400

seida.heijmans@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht