Toby
Brokken

Commerciële Kartrekker

"Lekker buitenspelen"

Team VDT

Waar is hij het beste in?

Toby is na zijn afstudeerstage bij ons op kantoor blijven hangen. Nou ja, we hebben hem verboden te vertrekken. Toby weet namelijk weinig van advocatuur en rechten, maar wel alles van commercie. Zo breekt Toby in rap tempo al onze heilige huisjes af. Opgeruimd staat netjes. Dat helpt ons met een frisse blik. 

En ondertussen is Toby druk bezig om onze advocatuur aan de man te brengenDat is in ons geval namelijk helemaal geen stoffige materie, dus daar zet hij graag zijn schouders onderToby praat makkelijk met ondernemers en kan hun behoeftes voor ons vertalen. Zodoende passen we onze dienstverlening aan. 

Toby is volop aanwezig in zo ongeveer alle netwerkclubs die Tilburg rijk is. Dat hij het hart op de tong heeft en zijn mond slecht kan houden is in dit geval een talent waar je wel verder mee komt. 

Hoe weet hij dat allemaal?

Toby studeerde commerciële economie aan de Avans Hogeschool in Breda. Dat bracht hem er ook toe om een handelsbedrijf in (een soort van) limoncello te beginnen. Ook heel leerzaam. Daarvóór heeft hij een lange loopbaan in de horeca doorlopen. Hij kent dus jan en alleman. Ondertussen loopt hij al even bij ons rond, dus het juridische wereldje wordt ook snel bekend terrein. 

Wat valt er nog meer te vertellen?

Toby is een echte Bourgondiër en heeft daarmee de juiste VDT-bloedgroep. Dat hij precies weet hoe hij zijn doel moet bereiken en ook kan raken is geen wonder. In een grijs verleden is hij namelijk Jeugdkampioen kegelen geweest (nee, geen bowling; kegelen). Al netwerkend kegelt ie tegenwoordig vooral pilsjes naar een donkere bestemming.

0135440400

toby.brokken@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht