Drie bedrijven, één missie

S1A5: De bondgenoten | VDT originals

VDT Advocaten, Legent en HalloLex. Drie leden van dezelfde familie. Zo’n familie ontstaat als mensen elkaar tegenkomen die dezelfde kansen zien, in dezelfde aanpak geloven en elkaars talenten willen benutten. Alles met het oog op dezelfde missie. Want samen kom je nou eenmaal verder dan alleen.

  • Alle drie de bedrijven zijn er voor jou als mede-ondernemer, omdat wij het nou eenmaal alle drie geweldig vinden een bijdrage te kunnen leveren aan jouw zakelijk succes.
  • Alle drie de bedrijven geloven daarbij in het nut van het recht, dat ons allen verbindt.
  • Alle drie de bedrijven geloven erin dat jouw succes makkelijker komt als jij jouw juridische zaakjes gewoon op voorhand goed regelt.

Meer over Legent. Of zeg maar Jeroen.
Toen Jeroen er achter kwam hoe onverwacht kwetsbaar BV structuren zijn bij faillissement, besloot hij daar in 2012 werk van te maken. Samen met VDT. Jeroen is in de kern een bedrijfskundig en bedrijfseconomisch specialist. Hij heeft zich inmiddels met zijn team volledig toegelegd op het doorlichten van allerhande organisaties en hun onderlinge kruisverbanden en kasstromen. Het liefst doet Legent dat voor MKB-ondernemingen en vaak nog wat groter. Zo legt Legent die zwakke plekken in de bedrijfsstructuur bloot, waar curatoren dol op zouden zijn in faillissementssituaties. Samen met de curatoren van VDT worden die zwakke plekken dan netjes potdicht getimmerd. En er wordt meteen een effectieve toolkit ingebouwd met allerlei juridische life-savers, mocht het ooit echt mis gaan. Zo wordt jouw Bedrijfsstructuur via het product SAFE optimaal beschermd.

  • Opgebouwd vermogen veilig gesteld? Check!
  • Onderneming kan blijven voortbestaan? Check!
  • Altijd in control, zelfs tijdens faillissement? Check!

Want wat niet fout gaat, hoef je ook niet op te lossen. Vindt ook Jeroen.

Meer over HalloLex. Of zeg maar Bas.
Bas is een student-ondernemer die weinig tijd heeft om te studeren. Bij het opstarten van start-ups kwam hij erachter dat juridische zaakjes belangrijk waren, maar dat er geen partij was die hem voor zijn budget kon helpen. Dat bracht Bas op het idee voor (alweer) een start-up. Dit keer deed VDT mee, want iedere ondernemer verdient een juridische springplank richting zakelijk succes. Zo zetten Bas en VDT in 2018 een online platform op waar startende ondernemers en ZZP’ers juridische documenten tegen een betaalbare prijs kunnen aanschaffen, met advies.

Want?
Want wat niet fout gaat, hoef je ook niet op te lossen. Logisch toch?

 

De VDT story continues...

De Oorsprong

Over een advocaat die het beu was

Lees S1A1

De Aanpak

De VDT drietrapsraket
Lees S1A2

De Preventie

Want wat niet fout gaat

Lees S1A3

De Ideologie

Over een samenleving van samenwerkers

Lees S1A4

De Bondgenoten

Drie bedrijven een missie

Je Leest S1A5