VDT genomineerd voor
de BOV-Trofee 2022

Hoe tof! Als eerste advocatenkantoor ooit genomineerd voor de BOV-Trofee voor Midden-Brabant. Bovendien ziet de nominatie op het thema “Change”, terwijl “verandering” niet iets is waar de advocatuur om bekend staat.  

BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. Ieder jaar gaat de Junior Kamer Hart van Brabant op zoek naar de “beste ondernemer” binnen een bepaald thema. We zijn ook heel benieuwd naar de verhalen van de mede-genomineerden: Livewall, Beeztees, De Rooij Staltechniek, Boomrooierij Weijtmans en Vollenhoven Olie. 

Drie van deze zes gaan door naar de finale op donderdag 3 november 2022. Hoe het ook loopt. In dit rijtje van zes zijn wij al beretrots. Binnenkort mogen wij ons uitgebreide verhaal uit de doeken doen aan de jury, allemaal lokale ‘captains of industry’. Wat ons betreft is het een levendig verhaal van vallen en opstaan. Nu al zin in. 

EN... DOOR!

Op deze toch al regenachtige dag hebben we een teleurstellende boodschap moeten verwerken.. niet door naar de finale van de BOV-Trofee. We feliciteren Vollenhoven OlieBeeztees en De Rooij Staltechniek BV BV van harte met hun finaleplaats! Maar verder dendert onze missie voor een andere advocatuur gewoon door natuurlijk... Hoe? Lees blog 3 van 5!

LEES HET HIER 25-09-2022

BOV JURY OP BEZOEK!

Speeddaten, blogs, ons verhaal, de concepten, routes, presentaties en zoveel meer… Helemaal klaar om de BOV-Jury te verwelkomen! 

07-09-2022

Wat doen wij anders? (5/5) Mensen first, verdienmodel second. Toen ging het ineens snel.

Meer uren met minder mensen, betekent nu eenmaal meer winst. Partners en medewerkers worden daar op afgerekend. Dus daar heb je het samen steeds over. Targets, teammeetings, dashboards, KPI’s, evaluatiegesprekken gaan haast altijd over uren en omzet, oftewel over de gouden eieren.

Lees meer29-08-2022

Wat doen wij anders? (4/5) Advocatenkantoor op dood spoor. Hoe waarborgen we opvolging?

Let op. Stoppen na een mooie lange carrière als advocaat is helemaal prima, niks mis mee. Wat we wel heel jammer zouden vinden, is een kantoor dat ondanks een mooie reputatie en mooie klanten, toch de deuren moet sluiten omdat het op een dood spoor is beland.

 

Lees meer11-08-2022

Wat doen wij anders? (3/5) Waarom wij niet in staat waren te innoveren. En nu wel.

Wij ontdekten bij ons avontuur allerlei problemen waar de advocatuur mee kampt als het wil vernieuwen. Sommige speelden bij ons, sommige zien we bij de buren.

 

Lees meer27-07-2022

Onderdeel A

De mannen van HLB Witlox van den Boomen zijn langs geweest om eens in 'onze cijfers' te duiken!

27-07-2022

Wat doen wij anders? (2/5) Hoe de urenbusiness alles blokkeerde. En nu niet meer.

Ja, ook wij hebben nog steeds overwegend een urenbusiness. Dat hoeft op zich ook niet erg te zijn. Maar als je die zonder tegenbeweging jarenlang zijn gang laat gaan, zorgt dat onherroepelijk voor een verarming van je dienstverlening en miskenning van aanwezig talent.

Lees meer11-07-2022

Tadaaaa... QR op het raam en scannen maar!

De Hart van Brabantlaan ontkomt er niet meer aan

15-07-2022

En dan nu... brainstormen!

Met het thema “Challenge of Chance”, moeten we echt haarscherp in kaart hebben wat ons nu exact zo anders maakt. Waar deze ‘verandering’ in de advocatuur zo belangrijk voor is en wat het ons nu en in de toekomst gaat brengen. Precies dé onderwerpen waar wij graag over brainstormen, en nog toffer: een plan de campagne voor mogen maken. Dit om de BOV Trofee jury te laten zien wat wij in huis hebben tijdens hun bezoek! Laat ze maar komen, wij zijn er (bijna) klaar voor! 😉

07-07-2022

Pre BOV borrel

Een spannend moment waarbij de zes genomineerden voor dé ondernemersprijs van Midden-Brabant zich kort mochten presenteren met maar één doel:

Er op donderdag 3 november met de felbegeerde BOV-Trofee ervandoor gaan…

Locatie: bij de winnaar van vorig jaar: Mexx.

30-05-2022

Wat doen wij anders? (1/5) Over een compleet andere kijk op de advocatuur.

Genomineerd voor de BOV Trofee 2022, Challenge of Change. Een thema dat ons enorm aan het hart gaat. Want vanaf 2016 gooiden wij als advocatenkantoor het roer om. Centraal daarbij staat een nieuw beeld van de advocatuur, waarbij we eerst afscheid moeten nemen van een eeuwenoude orde. We gaan niets dramatiseren, maar we hebben echt wel een verhaal te vertellen.

lees meer22-05-2022