Gepubliceerd op 25 sep 2023

Mooi nieuws! VDT verwelkomt Van Gelder Advocaten. Een grote stap voorwaarts.

Er is een lange voorbereiding aan vooraf gegaan, maar op 1 oktober gaat het gebeuren. Dan verwelkomen wij Van Gelder Advocaten, om samen onder de vlag van VDT verder te gaan. Een spannend nieuw avontuur voor ons. En meer juridische power voor jou. 

Toen we de visies en toekomstplannen naast elkaar legden, werd 1 + 1 al snel 3. 

Van Gelder Advocaten is al achttien jaar een bekende speler in de regio Tilburg. Met een team van 11 (waaronder 7 advocaten/juristen) richt Van Gelder zich, net als VDT, volledig op MKB ondernemers. Van Gelder groeide eveneens hard, bovendien met een jong team, complementaire expertises en eenzelfde visie als VDT. Voor haar volgende groeifase waren allerlei investeringen nodig in zaken die bij VDT al aanwezig zijn. 

Voor VDT biedt deze stap direct kansen. Dankzij de nieuwe koers (VDT Onderneemt met je mee) (2017) groeien we veel harder dan verwacht. Jaarlijks verwelkomen we 120 nieuwe bedrijven als klant en daar zitten ook steeds grotere bedrijven tussen. Om dat tempo bij te kunnen houden is versterking zeer welkom. Dat geldt zeker voor AVG-werk en overnames (we vierden net de 100e overname-begeleiding in 5 jaar). 

Genoeg mooie redenen om de handen ineen te slaan. Voor de verwezenlijking van ons businessplan willen wij idealiter doorgroeien naar 30 tot 35 advocaten/juristen. Met het team van Van Gelder erbij groeien onze teams van 20 naar 26 advocaten en zijn we ineens een van de grootste spelers uit de regio. Kortom: hiermee zetten we een geweldige stap voorwaarts. 

 VDT blijft met je mee ondernemen, maar nu met nog meer power. Concreet betekent dit voor jou dat je nieuwe namen en gezichten kunt gaan tegenkomen. 

Wij zijn ongelooflijk blij met deze stap en we hopen dat jullie dit ook gaan merken in het tempo en niveau van dienstverlening. 

Voor meer informatie: 

Leonard Bijlsma: leonard.bijlsma@vdt-advocaten.nl 

Marieke van Gelder: marieke.gelder@vdt-advocaten.nl 

Leonard Bijlsma