Boris Pepping

Advocaat

“Voor bonje tussen aandeelhouders.”

Waar is hij het beste in?

Boris is één van onze curatoren en is lid van de specialisatievereniging van insolventieadvocaten Insolad. Boris heeft veel ervaring met het begeleiden van bedrijven die financieel in zwaar weer verkeren. Ook adviseert hij bij bonje op aandeelhoudersniveau.

In samenwerking met Legent geeft hij cursussen aan accountants over de bescherming tegen de gevolgen van een faillissement. Boris maakt deel uit van het team Bedrijfsstructuur en houdt zich actief bezig met de FaillissementsVerzekering.

Hoe weet hij dat allemaal?

Boris studeerde in Maastricht en (maar liefst 3 dagen!) in Cambridge. Vanaf 2001 is hij advocaat bij VDT; tegelijk begonnen met Maurice. In het verleden bestierde hij in zijn korte broek de VDT vestiging in Sydney (Australië). Hij heeft zich mede via de Grotius Academie gespecialiseerd op het gebied van vennootschaps- insolventie- en ondernemingsrecht.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Boris woont in Vught met zijn vrouw en twee zoontjes. Boris is de enige op ons kantoor die, ongetraind, een salto kan maken in een TL-buis. Verder kamt hij nooit zijn haar en verlangt hij soms terug naar de tijd van verre reizen met de rugzak.

Telefoonnummer

E-mail