11/04/2022

Ben jij op overnamepad? Meld je aan voor de zoekservice

Dan zoeken wij graag met je mee. We horen en zien namelijk veel. 

Volop overname-kansen 

In 2021 vond er in Nederland een recordaantal bedrijfsovernames plaats. Ook ons 5-koppige overname-team heeft in 2021 een recordaantal bedrijfsovernames begeleid, groot en klein. Ons netwerk groeit dan ook hard. Menig ondernemer heeft ons al gevraagd om uit te kijken naar mooie kansen. Wij zien dus een behoefte bij ondernemers om gestructureerd mee te zoeken. 

Zullen we meezoeken? 

Als kosteloze nieuwe service bieden we aan om voor jou uit te kijken naar overnamekandidaten. Onze opzet bestaat uit het gestructureerd monitoren van platformen waarop interessante bedrijven te koop worden aangeboden. Dit naast het bijhouden van andere kanalen en netwerken die ons ter beschikking staan. Zodra wij denken dat er een mooi bedrijf voorbij komt waarvan de activiteiten aansluiten bij de jouwe, laten we jou dat weten. We willen hier een pilotfase van 1 jaar voor nemen. 

Heb jij interesse en wil je meedoen met de pilot? Laat het ons weten, dan doen we een korte intake. Zo weten we op basis van welke criteria jij een signalering zou willen ontvangen. 

Tom van Balen

Advocaat

Meedoen of meer weten?

Mail Tom van Balen. Die weet er alles van. 

Track record

Overname-team VDT