DON Bureau bundelt haar krachten met Kader

Don Bureau, een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van asset management, techniek & veiligheid en duurzaamheid, heeft zich aangesloten bij Kader Group.

Deze uitbreiding past binnen het strategische groeiplan van Kader Group, specifiek binnen de ambitie om veiligheid en techniek nog beter op de kaart te zetten binnen de branches infra, water en energie.

Onze overnamespecialisten Koenraad de Klerk en Ernst de Haan namen voor DON Bureau de juridische kant van het verkooptraject voor hun rekening

DON Bureau

DON Bureau is een advies- en ingenieursbureau dat zich inzet voor eigenaren van infrastructuur en de openbare ruimte. Op basis van de sterke inhoudelijke kennis, kennis van het areaal en daarbij betrokken organisaties legt DON Bureau de verbindingen. Samen de slimste weg bepalen en deze realiseren op een persoonlijke, creatieve en pragmatische wijze. Soms diep in de inhoud, maar altijd betrokken bij de organisatie. Hierbij richt DON Bureau zich op de kennisgebieden Assetmanagement, Techniek en Veiligheid (met name Machine- en Tunnelveiligheid), Duurzaamheid en Complexe projecten voor Rijksoverheden, Provincies en Gemeenten.

Het huidige managementteam van DON Bureau (Donald BezemerHans Janssens en Robert van Lakwijk) blijft actief betrokken bij de verdere doorgroei en verbinding met Kader Group, zodat de succesvolle synergiemogelijkheden worden voortgezet en versneld.

Kader Group 

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat eenieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij. Opgericht in 1994, is Kader Group inmiddels uitgegroeid tot een van de toonaangevende adviesbureaus in Nederland op het gebied van QHSSE & Sustainability (Quality Management Systems, Health, Safety, Cyber Security, Environment & Sustainability). Met 8 kantoren verspreid door het land en ruim 220 medewerkers biedt Kader Group advies en opleidingen aan een brede klantengroep.

VDT Onderneemt met je mee

De overnamespecialisten van ons Team Bedrijfsstructuur, Koenraad de Klerk en Ernst de Haan, hebben de juridische kant van het overnametraject voor hun rekening genomen. Ook dank aan Michiel Martin van N-lite Corporate Finance te Breda voor de prettige samenwerking.

Dank

VDT dankt Donald, Hans en Robert voor het vertrouwen en wenst hun succes in de toekomst!

Dit artikel maakt onderdeel uit van:

Fusies &
Overnames

Team
Bedrijfsstructuur

Track record