B-Talented en KEESmanagement gaan een samenwerking aan

De twee onderneemsters Peggy en Simone hebben besloten om de krachten te bundelen onder de vlag van B-Talented. De overname is recent afgerond. B-Talented is een HRM adviesbureau voor het MKB. De aansluiting van KEESmanagement biedt kansen voor een uitbreiding van de dienstverlening op het gebied van verzuim, re-integratie en arbeidsongeschiktheid. Onze overnamespecialisten Ernst en Tom namen voor B-Talented de juridische kant van het overnametraject voor hun rekening.

De mensen achter B-Talented en KEESmanagement

Dat zijn Peggy en Simone. Samen een bak aan ervaring in HR-dienstverlening en verzuimbegeleiding.

Peggy is vanuit B-Talented al jarenlang actief als HRM expert. Zij is de grondlegger van B-Talented en ontzorgt ondernemers op alle HR-aspecten van de bedrijfsvoering. Denk aan HR interim & advies diensten, procesoptimalisatie of HR-documentatie. B-Talented onderscheid zich door HR te zien als een beheersbaar proces, zodat HR actief bijdraagt aan het bereiken van organisatiedoelstellingen.

De loopbaan van Simone begon als HR-adviseur binnen het bedrijf van haar familie. In 2014 begon Simone met KEESmanagement en vanaf dat moment lag bij haar de focus op verzuimbegeleiding. Haar zakelijke gedrevenheid en haar interesse in het gedrag van mensen maken Simone een professionele casemanager met begrip voor persoonlijke situaties en oog voor de financiële aspecten van verzuim.

Peggy en Simone: “Samen ondernemen, samen eigenaar van B-Talented, samen nog heel veel klanten adviseren op het gebied van HR en Verzuim. Wij zijn er klaar voor!”

B-Talented blijft gevestigd in het huidige pand aan de Kapitein Hatterasstraat in Tilburg. Samen blijven Peggy en Simone werken aan de sterke reputatie die zij hebben opgebouwd op het gebied van HRM en verzuimmanagement.  

VDT Onderneemt met je mee

In dit geval met Peggy Bressers. De overnamespecialisten van ons Team Bedrijfsstructuur, Ernst de Haan en Tom van Balen, hebben de juridische kant van het overnametraject voor hun rekening genomen. Ook dank aan Rob Neggers van De Beemd Corporate Finance voor de prettige samenwerking. 

Dit artikel maakt onderdeel uit van:

Fusies &
Overnames

Team
Bedrijfsstructuur

Track record