OxGreenfield participeert in Humarbo Machinery

De Nederlandse investeerder OxGreenfield participeert sinds kort in Humarbo Machinery en gaat samen met de huidige aandeelhouders het werkveld aanzienlijk verruimen. Voor de aandeelhouders van Humarbo namen onze overnamespecialisten Ernst de Haan en Tom van Balen de juridische kant van het verkoop- en herinvesteringstraject voor hun rekening.

Humarbo en OxGreenfield

OxGreenfield investeert in ervaring, expertise en toewijding om ruimte te creëren voor groeiambities van ondernemers. De partners van OxGreenfield staan samen voor een indrukwekkend trackrecord. Ieder met hun eigen expertise, gaan ze samen voor de verbinding, de relatie én de resultaten.

Humarbo is gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van machines voor het produceren van betonnen elementen als dwarsliggers en kabelkokers voor treinrails, afwateringsputten en schachten voor infra-toepassingen en tegels voor in de tuin. Op dit moment verkoopt Humarbo haar machines nog vooral in de Benelux en Duitsland.

OxGreenfield ziet goede mogelijkheden om dat werkveld te verruimen naar een global footprint. Harm Langen namens OxGreenfield: “Wij zien voldoende interesse uit het buitenland en denken dat flink groeien in export goed mogelijk is.”

Voor Humarbo en OxGreenfield ligt dus een mooie samenwerking in het verschiet. Voor meer informatie verwijzen wij naar het persbericht op de website van OxGreenfield.

VDT Onderneemt met je mee

In dit geval met de verkopende aandeelhouders van Humarbo. De overnamespecialisten van ons Team Bedrijfsstructuur, Ernst de Haan en Tom van Balen, hebben hen bij het overnametraject op juridisch gebied begeleid. Ook bedankt Han van Rijn van Kromhout Corporate Finance voor de prettige samenwerking.

Dit artikel maakt onderdeel uit van:

Fusies &
Overnames

Team
Bedrijfsstructuur

Track record