Pro Warehouse bundelt haar krachten met Macnify

Apple Authorised Enterprise Reseller Pro Warehouse heeft recent Macnify overgenomen. Onze overnamespecialisten Koen Donkers en Tom van Balen namen voor Pro Warehouse de juridische kant van het aankooptraject voor hun rekening.

Pro Warehouse en Macnify over de transactie

Apple-specialisten Pro Warehouse en Macnify hebben hun krachten gebundeld. In de sterk groeiende vraag naar Apple consultancy, support en de implementatie van producten hebben zij elkaar gevonden. Per 31 augustus 2022 zijn de aandelen van Macnify overgedragen aan Pro Warehouse en per 1 januari 2023 gaat Macnify formeel over in de naam en organisatie van Pro Warehouse.

Sikko Lucas en Jorg Tiemens als verkopers over de transactie: “Al meer dan 10 jaren werken we samen met Pro Warehouse. We hebben elkaar min of meer zien opgroeien vanaf de verschillende paden die we bewandelden. We zijn er trots op en blij mee dat deze paden nu samenkomen en we de krachten kunnen gaan bundelen met deze gedroomde partner. Door ons bij het grote en ervaren team van Pro Warehouse te voegen, kunnen we onze klanten nog beter bedienen en krijgt ons team er een schat aan kennis en kunde bij naast alle kansen die dit ze biedt.”

Ook een enthousiaste reactie van Mark van den Broek namens Pro Warehouse: “De vraag naar Apple-producten in de zakelijke markt groeit stevig en zelfs sneller dan verwacht. Door deze overname beschikken we over een nog groter team van Apple engineers en kunnen we het groeiend aantal klanten beter bedienen. Zowel Pro Warehouse als Macnify staan bekend om hun kennis en kunde, met een innovatieve kijk op Apple in de zakelijke markt. Dat spreekt organisaties aan, waarin de vraag naar een goed functionerende en veilige digitale werkplek onmisbaar is geworden. Samen met Sikko Lucas, Jorg Tiemens en hun enthousiaste team, hebben we nu volop de ruimte gecreëerd om aan die vraag te voldoen”.

Verder verwijzen we graag naar het gezamenlijke persbericht van de betrokken partijen.

VDT Onderneemt met je mee

Dit keer met Tom Coehorst van Pro Warehouse. De overnamespecialisten van ons Team Bedrijfsstructuur, Koen Donkers en Tom van Balen, hebben de juridische kant van het overnametraject begeleid. VDT bedankt Tom voor de prettige samenwerking.

Dit artikel maakt onderdeel uit van:

Fusies &
Overnames

Team
Bedrijfsstructuur

Track record