Elite Automatisering sluit zich aan bij Solitee

Elite Automatisering sluit zich aan bij Solitee

IT-makelaar Solitee heeft per 1 januari 2023 Elite Automatisering overgenomen. Met deze overname heeft Solitee haar activiteiten uitgebreid naar de zorgsector. Onze overnamespecialisten Koen Donkers en Tom van Balen namen voor Solitee de juridische kant van het aankooptraject voor hun rekening.

Elite Automatisering is een full service ICT adviesbureau gespecialiseerd  in het aanbieden van een compleet spectrum aan IT-hardware en software producten aan de zorgsector en grootzakelijke klanten. Het aanbod varieert van eenvoudige clientcomputers tot  aanvullende diensten, zoals clouddiensten, hosting en software. 

De overname maakt het voor Solitee mogelijk om klanten van Solitee en Elite Automatisering in de toekomst nog beter te kunnen helpen met IT-producten, oplossingen en diensten.

Roy de Vink van Solitee over de transactie: “Ik ben bijzonder trots dat Elite Automatisering zich bij Solitee wil aansluiten. Elite automatisering lijkt enorm veel op Solitee. Zowel qua diensten die ze levert, als de bedrijfscultuur. Wij hebben beide de missie om onze klanten te begeleiden en te ontzorgen in het complexe IT-landschap”

Door de overname bedient Solitee naast de grootzakelijke markt, de publieke nationale markt en de internationale sector, ook de zorgsector over de volledige breedte van het spectrum, met een omzet van meer dan 50 miljoen euro.

Voor meer informatie over de transactie verwijzen we naar dit bericht op de website van Solitee.

VDT Onderneemt met je mee

Dit keer met Tom Coehorst van Solitee. Koen Donkers en Tom van Balen, twee overnamespecialisten van ons Team Bedrijfsstructuur, hebben de juridische kant van het overnametraject begeleid. VDT bedankt Tom voor de fijne samenwerking.

Dit artikel maakt onderdeel uit van:

Fusies &
Overnames

Team
Bedrijfsstructuur

Track record