EMHA neemt Dutch Machining Group over

EMHA heeft onlangs Dutch Machining Group (DMG) overgenomen om zo haar dienstverlening op het gebied van machinale bewerkingen op locatie en uitlijnen uit te breiden en te versterken. Voor de aandeelhouder van DMG namen onze overnamespecialisten Koen Donkers en Diederik Daamen de juridische kant van het verkooptraject voor hun rekening.  

EMHA en DMG 
EMHA is al meer dan 50 jaar een expert in het meten, onderhouden en optimaliseren van machines en apparatuur in de maritieme sector, offshore en industrie. 

DMG is een ervaren bedrijf met een uitgebreid machinepark gecombineerd met brede en ervaren kennis van verspanningstechnieken, alles in handen van een toegewijd team van vakbekwame technici. Dit maakt hun aangeboden expertise ongeëvenaard op het gebied van machinale bewerking op locatie.  

Door de overname van DMG kan EMHA haar dienstverlening op het gebied van machinale bewerkingen op locatie en uitlijnen uitbreiden en versterken. 

VDT onderneemt met je mee 
In dit geval met de verkopend aandeelhouder van DMG. De overnamespecialisten van ons Team Bedrijfsstructuur, Koen Donkers en Diederik Daamen, hebben hem bij het overnametraject op juridisch gebied begeleid.  

Wederom bedankt Han van Rijn van Kromhout Corporate Finance voor de prettige samenwerking. 

Dit artikel maakt onderdeel uit van:

Fusies &
Overnames

Team
Bedrijfsstructuur

Track record