Fiducia versterkt haar positie op de Nederlandse markt voor juridische vertalingen

Per 1 februari 2022 neemt juridisch en financieel vertaalbureau Fiducia het gerenommeerde Hendriks & James Legal Translations in Amsterdam over.

Met deze acquisitie haalt Fiducia veel hoogwaardige kennis op het gebied van juridische vertalingen binnen en krijgen haar groeiambities op deze manier een krachtige impuls.

Beide organisaties willen met de overname van Hendriks & James door Fiducia hun positie in de markt van gespecialiseerde vertaalbureaus versterken.

Onze overnamespecialisten Koenraad de Klerk en Ernst de Haan namen voor Fiducia de juridische kant van het acquisitietraject voor hun rekening.

Fiducia

Fiducia uit Udenhout is een gespecialiseerd juridisch en financieel vertaalbureau. Fiducia is begin 2021 opgericht als zusterorganisatie van LinQuake (Dave van den Akker) met een specialisatie op het gebied van financiële vertalingen.

Hendriks & James

Hendriks & James, opgericht door Nynke Hendriks en Ian Gaukroger, bestaat sinds 2002 en is een gevestigde naam in de juridische sector.

Gezamenlijk leveren beide vertaalbureaus hun diensten aan klanten in heel Nederland en daarbuiten. Dit zal vanaf 1 februari gebeuren onder leiding van Dave van den Akker.

“Naast de bundeling van unieke inhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van vertalen voor de juridische en financiële sector zullen we samen ook beter in staat zijn om onze kennis en kunde te delen met de wereld. In de veranderende wereld van het vertalen, waarin vertaalmachines inmiddels nadrukkelijk hun rol spelen, blijft de behoefte aan inhoudsdeskundigheid een relevante factor. Fiducia speelt hierop in door haar moderne methodieken, met vertrouwen en kwaliteit als basis.” – Dave van den Akker (LinQuake/Fiducia)

VDT Onderneemt met je mee

De overnamespecialisten van ons Team Bedrijfsstructuur, Koenraad de Klerk en Ernst de Haan, hebben de juridische kant van het acquisitietraject voor hun rekening genomen.

Dank

VDT dankt Dave van den Akker voor het vertrouwen en wenst hem succes in de toekomst!

Dit artikel maakt onderdeel uit van:

Fusies &
Overnames

Team
Bedrijfsstructuur

Track record