VDT begeleidt koper bij de overname van Prospects at Work

Rens van Gils, Bouke Tichelaar en Kelly Hermans hebben Prospects at Work in Tilburg gekocht van Mark Graveleyn
Rens, Bouke en Kelly kunnen met de koop van Prospects at Work hun ambitie gaan verwezenlijken om van Tilburg een socialere stad te maken waarin mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid krijgen om zich te (re)integreren in het arbeidsproces. Onze overnamespecialisten Ernst en Diederik namen voor Rens de juridische kant van het aankooptraject voor hun rekening. 

Prospects at Work
Prospects at work is een maatschappelijke organisatie die zich ervoor inzet dat iedereen het recht heeft om volwaardig deel te nemen aan de maatschappij. Ieder individu heeft het recht op zelfbeschikking en verdient de kans om het beste uit zich zelf te halen. Deelname aan het arbeidsproces en aan de maatschappij vergroot het zelfbeeld en de eigenwaarde. Het doel van Prospects at work is dan ook het (re)-integreren van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt in het arbeidsproces. Om zo het maximale uit de mens te halen. Prospect at Work biedt verschillende begeleidingstrajecten aan, maar ook dagbesteding aan mensen voor wie reguliere maatschappelijke activiteiten of regulier werk (nog) niet mogelijk is.  

De mensen achter Prospects at Work in Tilburg
Rens, Bouke en Kelly waren al werkzaam bij Prospects at Work voordat ze deze stap zetten. Het besef dat ze mooie dingen aan het doen waren voor de maatschappij, wakkerde een enorme ambitie bij hen aan. Als ervaren ondernemer begon het bij Rens bovendien te kriebelen om ‘het zelf te gaan doen’ en om het succes te gaan uitbouwen. Deze aankoop voelde voor hem dan ook als een mooie en logische vervolgstap. 

Mark Graveleyn als verkoper 
Mark heeft meerdere ondernemingen. Zo is hij initiatiefnemer van Reeshof in Business en exploiteert hij het Floraliapark in Oosterhout. Door de verkoop van Prospects at Work kan hij zich focussen op zijn andere ondernemingen. Overigens blijft Mark wel samenwerken met Prospects at Work. In alle opzichten een mooie stap dus voor alle partijen. Wij wensen hen heel veel succes. 

VDT Onderneemt met je mee 
In dit geval met ondernemer Rens van Gils. De overnamespecialisten van ons Team Bedrijfsstructuur, Ernst de Haan en Diederik Damen, hebben de juridische kant van het overnametraject voor hun rekening genomen. Ook dank aan William Hermans van NBC Hermans Accountants & Adviseurs voor de prettige samenwerking. 

Het Overname Team

Ernst de Haan

Koenraad de Klerk

Tom van Balen

Koen Donkers

Diederik Daamen

Dit artikel maakt onderdeel uit van:

Fusies &
Overnames

Team
Bedrijfsstructuur

Track record